Almindelige spørgsmål

VOD klub tilbud

Kun én forbindelse pr. konto. Du kan ikke bruge din konto på flere enheder på samme tid, selvom de er i samme husstand. Kun hvis du har et familieabonnement (Duo og plus) Det kan bruges på flere enheder, så længe det aldrig bruges på samme tid. Det er forbudt at dele din konto med venner, familie osv. Du er ansvarlig for, at kontoen ikke kommer i de forkerte hænder. Det er forbudt at hoppe for hurtigt mellem IP-adresser, da dette ikke anses for normal brug.
Kun én prøve pr. husstand! Udfyld IKKE testformularen mere end én gang, men der er sket en fejl, så send os en e-mail på Nord King [email protected], så retter vi det. Prøvekontoen er gyldig fra det sekund, du modtager den i din indbakke og 60 minutter frem. Søg ikke efter en testkonto, hvis du ikke har tid til at bruge den, du får ikke noget senere, fordi du gik glip af den eller ikke havde brug for at bruge den.
Det eneste, der kræves, er, at du har en internetforbindelse.
Mindst 8mbit/s for SD og mindst 30mbit/s for HD & FULD HD. Vores anbefaling er, at du har mindst 30 mbit/s, for at de kan arbejde med uret. Kan jeg bruge mit abonnement på flere enheder? Det kan du gøre, du kan linke din konto på flere forskellige enheder, men kun køre én ad gangen. Hvis du ønsker at kunne bruge flere personer på samme tid, skal du enten købe en familiekonto. Kontakt os for pris Nord King [email protected] Eller gå til ‘shoppen’ Kan jeg medbringe et abonnement eller boks til udlandet til ferieudlejning? Hvordan afgiver jeg en ordre?
Det kan du gøre, du kan linke din konto på flere forskellige enheder, men kun køre én ad gangen. Hvis du ønsker at kunne bruge flere personer på samme tid, skal du enten købe en familiekonto. Kontakt os for priser Nord King [email protected] Eller gå til “butikken”
Internett støttes av et avansert digitalt nettverk tilgjengelig over hele USA, og betjener store befolkningssentre, forstadsområder og avsidesliggende landdistrikter. Skriv inn postnummeret ditt.
Du kontakter os via Live Chat og venter på, at en af ​​os svarer. Vi hjælper dig med betalingsoplysninger. Eller tryk på denne knap “KØB”
Over 50.000+ tv-kanaler og mange VOD-film (video on demand) er inkluderet for kun SEK 1.299/år. Vi har alle svenske kanaler fra: Cmore, Viasat, ViaSport, Viaplay, Dplay, Strive, Discovery, Film og Underholdning. Alt sammen ét sted, KUN på amerikansk tv.