INFORMASJON

Vi tilbyder Sveriges bedste IPTV-tjeneste

Bliv en del af vores tusindvis af yderst tilfredse kunder

Hvor godt fungerer kanalerne egentlig?

Vi har en oppetid på 98,0 %. Det betyder, at 98,0 % af tiden fungerer alle kanaler godt. Nogle gange kan nogle kanaler være slukket i korte øjeblikke på grund af opgraderinger eller frekvensændringer.

24/7
Kundeservice

Den beste og mest Stabil IPTV-tjeneste

SD, HD, FHD og
UHD Kanaler + VOD

40 000+
VOD

Hvad er IPTV?

IPTV er en helt ny måde at se tv på. Du behøver ikke en antenne, en parabol eller nogen anden form for udstyr. Alt du behøver er en internetforbindelse på mindst 30 mbit/s for at komme i gang. Du kan se IPTV gennem en af ​​vores fantastiske bokse, eller du kan oprette forbindelse til dit SmartTV, computer, tablet osv. Mulighederne er uendelige. Vi foreslår følgende apps til Smart TV: Smart IPTV, Duplex Play, Duplex IPTV, IPTV Extreme, GSE SMART IPTV, SET IPTV, NET IPTV og Smart STB. TRYK HAV, hvis du vil se vores guide til Smart TV!

Anonym betaling

Shop online for at finde hastigheder og priser til ethvert behov eller budget. Nyd WiFi, der sætter dig i beskyttede forbindelser denne service er forbudt i Sverige og resten af ​​EU, bitcoins skal betales for.

SSL

For at gøre det endnu mere sikkert for dig, har vi implementeret SSL-kryptering på vores hjemmeside, så trafikken mellem dig og vores hjemmeside ikke kan sniffes eller lyttes til. Egen?

Sikkerhed er en prioritet

Vores IPTV-servere er baseret i Kina, Aserbajdsjan, Amerika og spejlet i Holland. Ingen svenske myndigheder har bemyndigelse til at henvende sig til vores servere, og vi kan love dig, at dit privatliv vil blive bevaret.